Cea de-a VIII-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura pe drumul care duce în Poiana Braşov, sâmbătă şi duminică. În ambele zile, în intervalul 8.00 – 18.00, circulaţia va fi permisă o singură oră, la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia va aduce la start peste 80 de concurenţi. Vineri, va avea loc prezentarea echipajelor începând cu ora 19.30, în Parcarea Bibliotecii Judeţene ”Gheorghe Bariţiu”.

Compeţitia va începe sâmbătă dimineaţă, cu trei manşe de recunoaşteri urmate de două manşe de antrenamente cronometrate. În intervalul  08.00 – 18.00, circulaţia va fi permisă doar între orele 13:00 – 14:00.

Duminică, concurenţii vor avea două manşe de recunoaşteri şi două de concurs, circulaţia fiind restricţionată între 08.00 şi 18.00.  Traficul va fi deschis în intervalul 12.00 – 13.00.

Trofeul Braşov Opel este a VIII-a etapă a Campionatului Naţional de Viteza în Coastă, organizat de către Primăria Municipiului Braşov şi Club Sportiv AMC Racing, al cărei promotor este Mihai Leu, fostul campionul mondial de box şi campion naţional de raliuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.