Drumarii din judeţul Braşov au intervenit, joi seară, cu zeci de tone de sare pe DN 1 şi DN 1 A, pentru a oferi condiţii sigure de trafic, iar în depozitele din judeţ sunt pregătite aproximativ şase mii de tone de material antiderapant. Ninge la Predeal şi între Săcele şi Cheia, iar în alte zone din judeţ plouă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au anunţat, joi seară, că activitatea de deszăpezire a debutat în forţă, mai ales în zonele montane.

”La Districtul Predeal, utilajele au împrăştiat pe drum zeci de tone de sare pentru a oferi condiţii sigure de trafic. Continuă şi aprovizionarea cu material antiderapant, astfel încât să avem la dispoziţie stocuri de sare pentru intervenţii tot timpul”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

Potrivit acestora, în depozitele din judeţul Braşov sunt pregătite aproximativ şase mii de tone de material antiderapant şi 23 de utilaje.

La ora transmiterii aceste ştiri, ninge la Predeal, pe DN 1, şi între Săcele şi Cheia, pe DN 1 A.

Meteorologii au emis o informare potrivit căreia, începând de vineri dimineaţa şi până duminică la prânz, vremea va fi rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în est şi sud-est, unde vor fi şi intensificări ale vântului. În zonele estice, sudice şi centrale vor fi precipitaţii slabe, sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.