Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a afirmat că a cerut CFR Călători un raport dtaliat despre cum se pot îmbunătăţi procedurile în situaţii cum a fost cea cu trenul blocat mai multe ore lângă Bucureşti şi a transmis că îşi cere scuze pentru această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cătălin Drulă a fost întrebat, vineri, despre situaţia trenului care a stat la 30 de kilometri de Bucureşti timp de mai multe ore, iar pasagerii, mulţi dintre ei copii, nu au avut nici măcar apă.
 
“Situaţia trenului 1991 de ieri care a fost foarte prezentă în presă este o situaţie foarte nefericită pe care am spus de ieri că o regret nespus şi eu ca responsabil, să îmi cer scuze pentru această situaţie. Am cerut CFR Călători un raport detaliat despre cum se pot îmbunătăţi procedurile în astfel de situaţii, cauzele blocajelor de ieri au fost acel accident, iar pentru acest tren furtuna din zona Bucureşti, care a afectat foarte tare traficul, raportul acesta îl voi primi, s-a încercat în tot cursul nopţii restabilirea circulaţiei de către cei de la CFR SA, care nu sunt Călători, sunt altă companie, şi s-a reuşit abia spre dimineaţă acest lucru”, a explicat Cătălin Drulă.
 
El a precizat că, dacă se vor mai întâmpla astfel de situaţii, cei responsabili să minimizeze impactul unor astfel de lucruri. 
 
“Am cerut CFR Călători şi Infrastructură să facă tot ce este omeneşte posibil ca să evită astfel de situaţii, iar dacă se întâmplă să minimizăm impactul”, a precizat ministrul Transporturilor.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.