Douăsprezece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la protestul din sâmbătă seară din Piaţa Victoriei din Bucureşti, două dintre acestea fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Reprezentanţii instituţiei precizează că nu a fost vorba despre agresiuni, ci doar de probleme medicale, precum dureri toracice, ameţeli sau hipertensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la protestul din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale douăsprezece persoane. Dintre acestea, un tânăr de 20 de ani şi o femeie de 29 de ani au fost duşi la Spitalul Elias.

Reprezentanţii instituţiei precizează că nu a fost vorba de agresiuni, ci doar de probleme medicale, dureri toracice şi, respectiv, stare de ameţeli în cazul celor doi. Ceilalţi protestatari care au primit îngrijiri medicale la faţa locului au avut atacuri de panică, hipertensiune sau răni uşoare la mâini.

Câteva zeci de mii de oameni protestează sâmbără seară în Piaţa Victoriei din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.