Două dintre persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului din clubul Bamboo sunt încă internate în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, una în secţia de ortopedie şi alta la toxicologie, starea lor fiind stabilă, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor transmise de Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă Ministerului  Sănătăţii, în prezent se mai află internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti un număr de două persoane care au suferit afecţiuni în urma incendiului de la clubul Bamboo.

Starea celor două persoane este acum stabilă. Una dintre ele, cea despre care medicii au anunţat de la bun început că este în starea cea mai gravă şi că a fost intubată iniţial pentru a putea respira, este internată în secţia de toxicologie. 

Cealaltă persoană este internată în secţia de ortopedie.

În urma incendiului din Clubul Bamboo, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale, dintre care cinci au rămas internate, patru la Floreasca şi una la Sfântul Pantelimon.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sâmbătă la ora 03.32, iar primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Peste 260 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul Bamboo în totalitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.