Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti după ce au înfiinţat culturi de canabis formate din peste 60 de plante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au transmis sâmbătă, că cele două persoane au înfiinţat şi întreţinut, în 2022 şi 2023, într-o comună din Ilfov, culturi de canabis, în scopul comecializării, dar şi pentru consum propriu. 
“Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate două culturi  formate din 50 şi respectiv 11 plante de canabis.  De asemenea, în locuintele inculpaţilor au fost găsite şi ridicate cantitatea totală de 16,5 kilograme de canabis, seminţe de canabis, 8 timbre LSD, cântare de mare precizie şi grindere, mai multe telefoane mobile, precum şi obiecte utilizate la depozitarea, porţionarea şi ambalarea drogurilor”, au precizat procurorii DIICOT.
Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi urmează să fie prezentate magistraţilor de la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.