Două cazuri de infecţie cu noul coronavirus au fost descoperite în Prefectura Ialomiţa, fiind primele îmbolnăviri de COVID-19 din această instituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Prefectura Ialomiţa, au fost confirmate două cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor.

În urma anchetei epidemiologice a rezultat faptul că prima persoană confirmată a revenit din perioada concediului de odihnă.

Ca urmare, contacţii direcţi au fost carantinaţi la domiciliu, iar nivelul Prefecturii Ialomiţa s-a realizat dezinfecţia prin nebulizare cu o firmă autorizată a tuturor spaţiilor, personalul de curăţenie procedând la dezinfecţia pavimentelor şi suprafeţelor cu dezinfectanţi avizaţi de Ministerul Sănătăţii.

"Se monitorizează foarte atent persoanele care doresc să intre în instituţie, iar accesul este permis doar în situaţia în care sunt probleme urgente de rezolvat. În vederea soluţionării altor probleme se recomandă a se discuta telefonic sau online”, se arată în comunicatul remis de Prefectură.

Potrivit unor surse, ar fi infectaţi cu coronavirus şeful Serviciului Juridic şi o subalternă a sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.