Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, Cătălin Graur, a fost suspendat din funcţie, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fac o evaluare. Dar, dacă vreţi părerea mea, situaţia de azi decurge dintr-o proastă gestionare a anchetelor epidemiologice şi a sănătăţii publice din Vrancea”, a declarat ministrul Nelu Tătaru, la Focşani.

Astfel, directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur, a fost suspendat din funcţie, iar în locul său a fost numit medicul stomatolog Cătălin Bunghez. Acesta va face echipă cu Dragoş Cosma, la rândul lui medic stomatolog, numit director adjunct.

În judeţul Vrancea sunt, conform ultimelor raportări ale autorităţilor, 134 de cazuri de infectare cu coronavirus. În acest judeţ, sunt două focare de coronavirus: unul la Spitalul Judeţean Focşani, unde mai multe cadre medicale şi managerul au fost infectaţi, altul la Spitalul Militar. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.