Directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Bogdan Tănase, a anunţat, miercuri, că în acest an va începe un program care vizează amenajarea în toate parcurile a unor locuri de fitness, care vor fi puse gratuit la dispoziţia bucureştenilor, iar toate locurile de joacă pentru copii vor fi recondiţionate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând de anul acesta, avem un program pe care îl vom demara, şi anume să facem în toate parcurile locuri de fitness, adică locuri pentru sport, care să fie puse gratuit la dispoziţia publicului care vizitează aceste parcuri şi care este din ce în ce mai numeros", a declarat directorul ALPAB.

Bogdan Tănase a precizat că zona din jurul Arenei Naţionale va fi pusă şi ea la dispoziţia celor care vor să facă sport.

"Într-adevăr, Arena Naţională va fi deschisă pentru tot ce înseamnă competiţii, care nu sunt neapărat organizate de cluburi sportive. Mă refer la toată zona din jurul Arenei Naţionale, care va fi pusă la dispoziţie tuturor celor care vor dori să facă mişcare”, a spus Tănase, precizând că miercuri a început operaţiunea de preluare a Arenei Naţionale, care ar putea dura în jur de două săptămâni.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că administrarea Arenei Naţionale ar putea înjumătăţi costurile.

"Mi-au fost aduse la cunoştinţă calculele cât se poate de concrete, iar efortul bugetar va fi la jumătate pentru administrarea şi operarea Arenei Naţionale cu forţe proprii şi nu externalizat, printr-un agent economic, printr-o societate comercială, cum a existat contractul cadru. Dar eu nu am mai dorit să semnez şi să continui contractul subsecvent pentru anul 2017, chiar dacă termenul final ar fi fost vara anului viitor”, a spus primarul general.

ALPAB este administratorul unic al Arenei Naţionale, potrivit deciziei din 28 februarie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Predarea Arenei Naţionale trebuie să se facă în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a deciziei CGMB. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.