Deputatul USR Emanuel Ungureanu anunţă că depune, miercuri, la DNA o seizare penală pe numele unor manageri de spital din Cluj-Napoca pe care-i acuză că au cumparat la preuri exorbitante materiale de protecţie şi măşti neconforme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”DNA, să vină să vă ia! Astăzi, de la ora 14, voi depune la DNA o sesizare penală împotriva unor manageri de spitale din Cluj-Napoca care şi-au bătut joc de banii publici şi de banii proveniţi din donaţii clujenilor, cumpărând, în plină panică de Covid 19, echipamente de protecţie şi măşti de proastă calitate fără certificate de conformitate la preturi exorbitante”, a scris, miercuri, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Acesta acuză autorităţile locale de un ”festival de ipocrizie”.

”Ieri, într-un festival de ipocrizie, cum rar mi-a fost să văd în viaţa mea, la primăria Cluj s-a desfăşurat un spectacol greţos ca pe vremea lui Ceauşescu în care autorităţile locale şi centrale care au lăsat spitalele din Cluj în pielea goală. În plină pandemie politruci ca: Moisescu de la DSP, Constantea de la Clujana, Abrudean de la prefectură şi alţi penelei sau pesedei şi-au arogat merite necuvenite pentru modul exemplar în care s-au comportat majoritatea clujenilor în intervalul 15 martie-15 mai”, a mai scris Ungureanu.

În plus, acesta acuză autorităţile că ”au omis să vorbească despre uriaş pe care l-au primit spitalele din Cluj de la grupul civic «Vă ajutăm din Cluj» sau alte organizaţii umanitare”.

”Fără aceşti oameni minunaţi şi donaţiile unor bănci sau firme din Cluj, personalul medico-sanitar din oraş sau judeţ ar fi ajuns focare de infecţie. Aşa cum am promis, toţi cei care au furat în timpul pandemiei, vor fi deferiţi justiţiei. Nu putem ierta şi nu putem uita”, a mai afirmat Ungureanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.