Şaisprezece absolvenţi au clasei a opta din judeţul Dâmboviţa au rămas nerepartizaţi la liceu, din cauză că nu au trecut suficiente opţiuni. Cei 16 au medii cuprinse între 2,46 şi 3,67, iar ultima medie cu care s-a făcut admiterea la un liceu din acest judeţ este 1,99. Nouă dintre cei 16 elevi care nu au fost repartizaţi la liceu provin de la aceeaşi unitate de învăţământ, respectiv de la Şcoala Gimnazială Româneşti Potlogi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevul care a avut cea mai mică medie de admitere la liceu din judeţul Dâmboviţa va studia la Liceul Tehnologic ”Marin Grigore Năstase” Tărtăşeşti.

De asemenea, cu medii foarte mici, de puţin peste 2, au fost admişi absolvenţi de gimnaziu la clase de la Liceul Tehnologic ”Dr.C. Angelescu” Găeşti, Liceul Tehnologic ”Iordache Golescu” Găeşti, Liceul Tehnologic Cojasca, Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul” Vişina, Liceul Tehnologic ”Nicolae Ciorănescu” Târgovişte sau Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Târgovişte la specializări precum Industrie textilă şi pielărie, Economic, Mecanică, Electronică-automatizări.

Elevii cu cele mai mari medii din judeţ au optat pentru Colegiul Naţional ”Constantin Carabella” Târgovişte unde cea mai mică medie de admitere la cele patru clase de Matematică-informatică a fost de 8,29 sau la Colegiul Naţional ”Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte, unde cea mai mică medie de admitere la Ştiinţele naturii este de 8,26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.