Autorităţile judeţene din Brăila au decis, luni, în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă suspendarea cursurilor în toate unităţile din judeţ, în zilele de marţi şi miercuri. Atât grădiniţele cât şi şcolile generale şi liceele vor fi închise, iar cursurile vor fi recuperate ulterior, decizia rămânând la latitudinea fiecărei şcoli în parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere fenomenele meteorologice prognozate, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila s-a hotărât ca la nivelul judeţului Brăila să fie suspendate cursurilor şcolare, în toate instituţiile de învăţământ din judeţul Brăila, în perioada 27 - 28.02.2018”, se arată în informarea transmisă luni de ISU Brăila.

Cursurile vor fi recuperate ulterior, decizia fiind la latitudinea fiecări unităţi în parte.

Judeţul Brăila este sub avertizare cod galben de vreme rea, iar în intervalul 26 februarie, ora 03.00 – 01 martie, ora 10.00, se va afla sub cod portocaliu.

Valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar şi pe parcursul zilelor.

Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 şi -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 şi -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzaţia de frig.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.