Cursurile vor fi suspendate marţi în 30 de unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, elevii din 30 de unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi nu vor participa marţi la cursuri, după ce consiliile de administraţie ale şcolilor au hotărât suspendarea activităţii didactice din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În municipiul Iaşi nu se vor face cursuri la Liceul de Informatică şi la Liceul Tehnologic Economic de Turism.

Luni, în mai multe şcoli din judeţ, profesorii navetişti nu au mai ajuns la ore, elevii fiind supravegheaţi în clase de celelalte cadre didactice.

”Noi am trimis o adresă în şcoli prin care am solicitat unităţilor să analizeze foarte bine care sunt măsurile cele mai bune pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Iaşi, Antonina Bliorţ.

Sindicatul profesorilor ieşeni a cerut în cursul serii suspendarea tuturor cursurilor elevilor din judeţul Iaşi, pentru marţi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi Iaşi sunt sub avertizare cod galben de ninsori, până marţi, la ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă, local de peste 10...15 cm.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.