Copilul de 13 ani împuşcat în picior pe un fond de vânătoare din judeţul Vaslui a fost operat de medicii de la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi, starea acestuia fiind stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul a fost adus în cursul serii de sâmbătă de la spitalul din Bârlad la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar în cursul nopţii a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Tamara Solange Roşu, a declarat că operaţia e decurs normal, iar copilul se află în secţia de Terapie Intensivă.

”Este stabil hemodinamic. Leziunea suferită a fost una gravă, dar evoluţia este bună”, a afirmat medicul Tamara Solange Roşu.

Între timp, poliţiştii din Vaslui au stabilit că victima se afla împreună cu tatăl său la partida de vânătoare din judeţul Vaslui şi că un bărbat în vârstă de 37 de ani l-a împuşcat accidental în picior. Încă nu se ştie exact ce căuta acolo copilul.

Accidentul s-a produs pe un fond de vânătoare din apropierea localităţii Murgeni din judeţul Vaslui, unde avea loc o partidă de vânătoare organizată legal.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.