Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a primit, marţi, doza de rapel. El a purtat tricoul cu mesajul ”Împreună învingem pandemia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comitetul de coordonare a vaccinării a anunţat, marţi, că preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a primit doza de rapel la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC Bucureşti. 
 
”Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi ţara”, a transmis CNCAV. 
 
De la ora 14.30, preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă are programată o nouă conferinţă de presă. 
 
Vor mai lua parte secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreşedinte CNCAV Andrei Baciu, directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, şi doctorul Călin Alexandru, din Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.