Un tânăr în vârstă de 21 de ani este cercetat de poliţiştii din Constanţa după ce a realizat produse pirotehnice şi le-a promovat pe internet. În urma percheziţiilor au fost ridicate 20 de kilograme de produse pirotehnice confecţionate artizanal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut sâmbătă, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive. 
“Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că bărbatul ar fi deţinut produse pirotehnice, pe care le-ar fi confecţionat artizanal şi le-ar fi promovat pe un canal de internet. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate 20 de kilograme de produse pirotehnice confecţionate artizanal, fitile de iniţiere a focului şi articole pirotehnice din categoriile P1, F3 şi F4, nedestinate publicului larg, care ar fi fost deţinute în vederea comercializării”, au transmis poliţiştii.
Ei au adăugat că din probele administrate în dosar a rezultat că bărbatul ar fi achiziţionat materialele respective online, ulterior fiindu-i livrate la domiciliu prin intermediul unei firme de curierat.
Bărbatul nu este autorizat să desfăşoare activităţi cu articole pirotehnice.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.