Un şofer a fost urmărit de poliţiştii din Constanţa după ce a refuzat să oprească la semnal. Ulterior, el a refuzat să fie testat pentru consum de alcool şi droguri şi nici nu a vrut să îi fie recoltate probe de sânge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au făcut semnal de oprire pentru şoferul unui autoturism care se deplasa şoseaua Constanţei, în comuna Cumpăna. 
“Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, interceptând autoturismul la intersecţia cu şoseaua Mangaliei, în municipiul Constanţa. S-a procedat la legitimarea şi identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 29 de ani”, au afirmat poliţiştii.
Ei au precizat că bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi cu cel antidrog. De asemenea, el a fost dus la o unitate medicală, unde nu a fost de acord să îi fie recoltate probe biologice.  
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.