Poliţiştii de la IPJ Constanţa şi jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi „TOMIS” Constanţa au aplicat, în ultimele 24 de ore, 103 amenzi în valoare de 44.580 lei, dintre care 89 de sancţiuni aplicate la regimul rutier, potrivit OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice si 13 sancţiuni potrivit LG. 61/ 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială şi un avertisment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, poliţiştii rutieri au întocmit şi documentele necesare pentru tragerea la răspundere a unui număr de 7 persoane care au fost depistate conducând autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice, mai arată comunicatul de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa citată a adăugat că, în domeniul prevenirii incendiilor, inspectorii I.S.U. Constanţa au desfăşurat controale la operatorii economici pentru a preveni producerea unor incidente şi a verifica respectarea tuturor condiţiilor de siguranţă, fiind constatate 53 de deficienţe, sancţionate cu 11 amenzi în valoare de 80.500 lei şi 42 de avertismente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.