Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa au aplicat amenzi în valoare de opt mii de lei, în urma neregulilor descoperite la microbuzele de călători din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor CJPC Constanţa, comisarii instituţiei au verificat microbuzele de călători, în urma sesizărilor primite de la călători. 
 
 
"Având în vedere numărul mare de reclamaţii înregistrate pe pagina ANPC - CJPC Constanţa în care se reclama calitatea serviciului de transport persoane cu microbuzele din oraşul Constanţa, s-a procedat la efectuarea unui control operativ pentru a se verifica cele reclamate. În urma verificărilor s-a constatat că există doar două trasee pe care circulă microbuze, respectiv 304 şi 305”, au precizat reprezentanţii CJPC Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că au fost verificate cinci microbuze aflate în trafic, fiind aplicate amenzi în valoare de 8.000 de lei. 
 
 
"La data şi ora controlului au fost verificate cinci maşini aflate în trafic, care au fost oprite până la remediere. Controalele au fost finalizate cu două documente de control încheiate pentru aceeaşi societate care deţine microbuzele, aplicându-se sancţiuni în valoare de 8.000 de lei şi au fost oprite de la prestarea de serviciu toate microbuzele cu deficienţe”, au mai precizat reprezentanţii CJPC Constanţa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.