Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa va avea studenţi străini, în premieră, din noul an universitar, ei fiind din Polonia, Bulgaria şi Lituania şi urmând să studieze în baza programului Erasmus+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Forţelor Navale, deschiderea oficială a anului universitar 2021-2022 va avea loc, luni, la ora 10.00. 
 
"În anul universitar 2021-2022, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” sunt înscrişi 1.411 studenţi la programele de licenţă (380 militari şi 1031 civili), 362 de studenţi la programele de masterat şi 66 de aspiranţi care urmează cursul de bază. Anul acesta, în premieră, alături de studenţii militari români, în primul semestru vor studia şi studenţi militari din Polonia, Bulgaria şi Lituania, în baza programului Erasmus+. Aceştia vor lua şi ei parte la festivitatea de deschidere a noului an universitar”, au transmis Forţele Navale.
 
În actualul context pandemic, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" activităţile didactice se vor desfăşura astfel: la secţia militară, toate activităţile didactice (curs, seminar, proiect, laborator) şi pregătirea militară se desfăşoară în sistem faţă în faţă, cu prezenţă fizică în campus, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, iar la secţia civilă - programele de studii de licenţă şi studii de masterat activităţile didactice se desfăşoară în sistem mixt, astfel că toate cursurile se desfăşoară online, iar seminarele, proiectele şi laboratoarele se desfăşoară cu prezenţă fizică în campus. 
 
Toate activităţile au loc cu respectarea normelor de protecţie în vigoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.