Primăria din Crevedia a aprobat marţi o hotărâre în şedinţa Consiliului Local prin care îi dă un teren fratelui unui apropiat al primarului, relatează Antena 3. Consilierul local a declarat că fratele lui vrea să se însoare şi este o prioritate să să se dea acest teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fratele meu stă în casă la fratele meu momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă", a spus consilierul primarului la Antena 3 CNN, după ce fratele său a primit un teren prin decizia consilierilor locali. 

”Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, a mai spus acesta.

Decizia consilierilor locali din Crevedia vine la câteva zile de la exploziile care au avut loc în weekend la o staţie de GPL din Crevedia şi care a dus la moartea a două persoane şi rănirea a zeci de pompieri. O parte din cei răniţi au fost transferaţi în străinătate, după activarea Mecanismului de Protecţie Civilă la nivelul UE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.