Consiliul Judeţean Cluj a finanţat achiziţionarea unui nou echipament medical pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii şi care îşi desfăşoară activitatea în spaţii aflate în proprietatea forului administrativ judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vorbim despre un aparat medical cu ajutorul căruia se realizează biopsia virtuală a pielii, nedureroasă şi non invazivă, şi care este extrem de important pentru depistarea cancerului de piele. Noua dotare, care dispune de o tehnologie modernă, poate salva numeroase vieţi prin faptul că facilitează diagnosticarea rapidă şi sigură a bolii”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, potrivit unui comunicat de presă al CJ Cluj.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca a fost dotat cu un microscop confocal ultraperformant, în valoare de 1.047.795 lei. Finanţat integral de forul administrativ judeţean, din bugetul propriu al instituţiei, echipamentul medical a fost deja livrat unităţii sanitare şi a intrat în dotarea secţiei de Dermatovenerologie.

Foto: CJ Cluj
Foto: CJ Cluj
Foto: CJ Cluj
Foto: CJ Cluj

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.