Opt judeţe din zona de sud est a ţării se vor afla sub atenţionare meteo Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite. Atenţionarea intră în vigoare luni dimineaţă şi este valabilă până marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului făcut de Administraţia Naţională de Meteorologie, atenţionarea Cod galben intră în vigoare luni, la ora 06:00 şi este valabilă până marţi, 1 martie la ora 10:00 

”În intervalul menţionat, în sud-estul ţării, temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h şi local va fi viscol. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală. Pe litoral şi în deltă precipitaţiile vor fi mixte, iar rafalele vor depăşi 70 km/h”, anunţă meteorologii. 
 
Aceştia menţionează că până la mijlocul săptămânii, în jumătatea de est a ţării şi la munte, temporar va ninge, iar vremea va fi rece pentru această perioadă a anului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.