Traficul rutier pe DN 67C este închis, duminică seară, în judeţul Gorj, între Novaci si Rânca, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, care fac ca vizibilitatea să fie extrem de redusă, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Având in vedere ninsorile abundente si viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Novaci - Rânca de pe DN 67C (km 17+000 – km 30+000)", se arată într-un comunicat transmis de compania de drumuri.

La acestă oră, ninge în toată ţara şi iar şoferii sunt avertizaţi să circule cu prudenţă.

Reprezentanţii CNAIR amintesc că pe DN 66, între localităţile Bumbeşti Jiu şi Petrosani (km 95+500 – km 126+000), CNAIR si Poliţia Rutieră au instituit restricţie de circulaţie pentru autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", mai spun reprezentanţii CNAIR.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.