Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri noapte, au fost instituite restricţii pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 38 Agigea - Negru Vodă (Vamă) şi pe DN 2A Hârşova - Ovidiu, din cauza viscolului, care reduce vizibilitatea în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, au fost instituite restricţii de tonaj (7,5 tone) pe DN 38 Agigea - Negru Vodă (Vamă) şi pe DN 2A Hârşova - Ovidiu, din cauza viscolului.

"Pe aceste sectoare de drum, s-a instituit restricţie de tonaj pentru autovehicolele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone din cauza ninsorii viscolite ce provoacă o vizibilitate extrem de redusă participanţilor la trafic. Măsura a fost instituită preventiv pentru a nu se produce accidente rutiere grave sau blocarea traficului de catre autovehiculele de mare tonaj", arată CNAIR.

Judeţul Constanţa se află, până la ora 2.00, sub atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră. Meteorologii spun că, local, zăpada va fi spulberată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.