Pompierii din Cluj au intervenit, joi, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă pentru două persoane găsite inconştiente într-o casă din localitatea Floreşti. Un bărbat de 90 de ani nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul. Fiul său, de 50 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O autospecială de stins incendii şi două echipaje SMURD au acordat primul ajutor calificat şi asistenţă medicală de urgenţă pentru doi bărbaţi ce au fost găsiţi în stare de inconştienţă, într-o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Floreşti. La faţa locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale şi unul de cca 50 de ani, în stare de inconştienţă şi cu respiraţie agonică”, anunţă ISU Cluj.  

Sursa citată a precizat că au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susţinute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia  nu i-au mai revenit semnalele vitale.  

”Cel de-al doilea bărbat a primit asistenţă medicală de urgenţă şi a fost transportat la spital, în stare generală ameliorată, pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate”, au mai transmis pompierii.  

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.  

Potrivit https://cluj24.ro, nu este exclusă o intoxicare cu gaze arse, după ce o cratiţă a fost uitată pe aragaz iar focul s-a stins. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.