Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că primăria a obţinut câştig de cauză în instanţă în cazul demolării a 100 de construcţii ridicate ilegal în acest sector, decizia fiind definitivă. "Noi vom pune legea în aplicare", subliniază Armand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă anunţ că Primăria Sectorului 1 a câştigat în instanţă demolarea a 100 de construcţii ridicate ilegal în Sectorul 1", a arătat, într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea a precizat că decizia este definitivă.

"Şi această listă evoluează. Noi vom pune legea în aplicare. Fără alte comentarii", a mai scris primarul Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţa, luni, că a început demolarea construcţiilor ridicate ilegal şi că se va merge până la capăt pentru a opri acest fenomen.

"O premieră pentru administraţia din Bucureşti. Am început demolările construcţiilor ridicate ilegal. Ce vedeţi în fotografii este un imobil ridicat nelegal, în 2017, în cartierul Străuleşti. Fosta administraţie locală s-a încurcat în acte birocratice, când a fost vorba de desfiinţarea construcţiei, deşi exista o decizie emisă, în 2018, de Judecătoria Sectorului 1. Sentinţa a fost ignorată de trei ani", scria atunci, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Primarul Sectorului 1 arăta că a solicitat Poliţiei Locale să aplice de urgenţă legea în acest caz, să treacă la demolarea imobilului şi să aducă terenul în starea iniţială.  

"Pus în faţa somaţiilor, proprietarul a ales să-şi demoleze singur construcţia ilegală. I-am dat termen până joi, să desfiinţeze şi platforma de ciment, în caz contrar vom face noi acest lucru, iar el va deconta toate lucrările. Am spus şi o voi repeta să înţeleagă toată lumea, nu tolerez construcţii ilegale pe raza Sectorului 1 şi vom merge până la capăt să oprim acest fenomen”, adăuga Armand.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.