Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată pe ambele sensuri, începând de vineri seară şi până luni, la ora 4.00, pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii ale sistemului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Primăriei Capitalei, în vederea finalizării lucrărilor de reparaţii extinse ale sistemului rutier în Pasajul Unirii, realizate de Administraţia Străzilor Bucureşti, începând de vineri seara, de la ora 22.00, şi până luni, la ora 4.00, circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie.

În această perioadă, se recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă.

Conform sursei citate, lucrările la sistemul rutier din Pasajul Unirii au început în 22 martie şi fac parte din prima etapă a lucrărilor de reparaţii ale arterelor din Capitală. Aceste lucrări sunt realizate în baza acordurilor cadru de reparaţii, încheiate cu Asocierea SC Strabag & Straco Grup SRL.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.