CNAIR anunţă că circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, rămâne închisă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei şi zăpadă), pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis ca circulaţia autovechiculelor să se menţină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 - km 59+800)”, a transmis, marţi, CNAIR.  

Sursa citată a precizat că, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, autorităţile responsabile vor reevalua în data de 20.10.2021 situaţia la faţa locului pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe acest tronson de drum montan. 

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, a mai transmis CNAIR 

  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.