Premierul Dacian Cioloş distribuie pe pagina sa de Facebook o postare a poliţistului Marian Godină, cu mesajul: ”Nici eu nu o puteam spune mai bine chiar dacă simt acelaşi lucru”. Godină vorbeşte despre români, care încep să se urască între ei şi să se dezbine. ”Vă daţi seama de ce ar fi capabile câteva milioane de oameni uniţi, care se îndrăgesc, care se respectă şi care înţeleg că sunt de aceeaşi parte a baricadei?”, scrie poliţistul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nici eu nu o puteam spune mai bine chiar dacă simt acelaşi lucru. Şi când o spune un om de la firul ierbii, mi se pare mult mai convingător”, scrie premierul Cioloş pe pagina sa de Facebook.

El distribuie un mesaj de pe pagina de Facebook a poliţistului Marian Godină.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Adineauri am ajuns acasă de la muncă şi m-am apucat să citesc comentariile de la postarea în care le uram la mulţi ani asistenţilor medicali. Recunosc: m-am enervat. Când scriu despre poliţişti, anticipez că vor fi multe comentarii negative pentru că imaginea şifonată pe care o avem este aşa şi din cauza noastră, din cauza celor care fac uniforma de râs, din cauza proştilor. În orice domeniu sunt oameni proşti, dar în poliţie au o particularitate: autoritatea! Combinaţia de prostie cu autoritate face ravagii şi asta nu e valabil doar în Poliţie. Vorba aia...dă-i prostului putere. Revenind la asistenţii medicali, citeam cu câtă ură comentau unii la adresa lor. Apoi am realizat ceva. Ce ar fi dacă aş scrie un articol despre procurori? Dar despre taximetrişti? Sau despre muncitorii care asfaltează străzi? Despre judecători? Despre vânzători? De fapt aş fi putut scrie despre orice profesie şi comentariile ar fi fost aceleaşi”, scrie Godină.

Polişistul menţionează că toţi cei care comentează pe pagina sa au câte o profesie.

”Înseamnă că toţi suntem nişte hoţi, nişte şpăgari, nişte incompetenţi sau ce adjective mai apar prin comentarii. Dar cel mai bine ne pricepem la a ne denigra propria ţară. «Mergi în Germania să vezi acolo cum e» , «Pfff, în Italia nu vezi aşa ceva.», «Acolo e civilizaţie.» Sunt atât de sătul de astfel de expresii!!! Eu cred că noi, românii, am început să ne urâm între noi, să vedem numai ce e mai urât la celălalt, să fim răi unul cu celălalt şi să nu ne convină nimic. Dar pentru a schimba ceva, ce facem? Nimic. Comentăm pe pagina lui Marian”, scrie Marian Godină.

Poliţistul mai scrie că mai are multe de învăţat, dar că a putut să observe destul de clar un lucru: ”noi începem să ne urâm între noi şi să ne dezbinăm tot mai tare, exact aşa cum e mai bine pentru cei ce vor să ne conducă doar în interesul lor”.

”Vă daţi seama de ce ar fi capabile câteva milioane de oameni uniţi, care se îndrăgesc, care se respectă şi care înţeleg că sunt de aceeaşi parte a baricadei?”, încheie Godină.

Poliţistul Mihai Godină a devenit cunoscut după ce, în luna februarie, a scris pe Facebook despre neregulile de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

În 24 februarie, Mihai Godină şi-a lansat, la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, cartea ”Flash-uri pe contrasens”. Premierul Dacian Cioloş a fost prezent la lansarea cărţii poliţistului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.