CFR Călători a a nunţat miercuri că lansează ”Trenurile Zăpezii 2021”, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021, astfel că turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iarna, vacanţele la munte sunt cele mai îndrăgite. Dacă v-aţi stabilit deja programul, nu vă rămâne decât să luaţi trenul - o modalitate sigură şi confortabilă de călătorie pentru a evada către pârtiile de schi şi săniuş. CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei”, a informat compania.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

“Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta 'Trenurile Zăpezii' pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Cu oferta ”Trenurile Zăpezii 2021”, preţul biletului pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa  –  Braşov preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziţiona: online de pe site-ul CFR Călători; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

Pentru zilele de sfârşit de săptămână, pentru deplasarea între staţiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% - 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur.

Printre trenurile InterRegio la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021 se numără şi trenul IR Tomis Expres, Constanţa – Braşov şi retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit şi durată de parcurs redusă. De asemenea, trenurile incluse în ofertă sunt formate şi din vagoanele modernizate în anul în curs, ce asigură o capacitate de transport sporită şi servicii de calitate superioară.

Mai mult, pasionaţii de fotografie pot participa la concursul “Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”, ce se va desfăşura în perioada 4 ianuarie 2021 ora 00:00 – 28 februarie 2021 ora 24:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe 4 martie 2021, iar premiul cel mare va fi 1 an de reduceri.

Fotografiile trebuie să surprindă imagini cu trenurile CFR Călători, realizate în timpul călătoriei, din tren  sau de la fereastra trenului. Toţi cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să trimită maximum 10 imagini foto prin wetransfer la adresa de e-mail marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

”Atenţie! Purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare. Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, precizează compania.

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.