Traficul este aglomerat, vineri seară, pe mai multe artere din ţară, anunţă Centrul Infotrafic, arătând că sunt coloane de maşini pe A1, la intrarea în Bucureşti şi la intrarea pe Dn 7 Valea Oltului. De asemenea, se circulă în coloană pe DN 1 în staţiunile Comarnic, Sinaia şi Buşteni, traficul fiind intens şi pe DN 7, la Boiţa, dar şi pe Centura Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ​Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la ora 17.00, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti este coloană de autovehicule la intrarea în Capitală, de aproximativ 2 kilometri.

Totodată, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva este o coloană de autovehicule de circa 5 kilometri, la intrarea în DN 7 Valea Oltului, pe Centura municipiului Sibiu.

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se înregistreză valori de trafic normale, în ambele direcţii.

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov, în: Comarnic (5 kilometri), Sinaia (7 kilometri) şi Buşteni (3 kilometri), iar în direcţia spre Ploieşti sunt coloane în staţiunile Buşteni (2 kilometri) şi Sinaia (5 kilometri), unde se execută lucrări la podul de peste râul Valea lui Bogdan, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale.

Pe DN 7 Piteşti-Sibiu este trafic intens în localitatea Boiţa, pe ambele sensuri de mers, unde circulaţia este restricţionată pe un fir, din cauza lucrărilor de consolidare a părţii carosabile, precum şi între Tălmaciu şi Veştem, pe sensul de mers către Sibiu.

De asemenea, pe Centura Bucureştiului se circulă în condiţii de aglomeraţie în dreptul localităţilor Bragadiru, Domneşti, Glina, Pantelimon, Popeşti-Leordeni şi Tunari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.