Deputatul PNL Pavel Popescu a afirmat, după ce o femeie a fost omorâtă de câini în zona Lacul Morii, sâmbătă, că „politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate”, referindu-se la primarul Capitalei Nicuşor Dan. El a acuzat că astfel de incidente apar şi din cauza politicii „absolut cretine” a instituţiilor aflate în subordinea PMB. „Nicuşor, ieşi naibii odată din universul tău paralel, fă-ţi ordine în primărie şi condu! Dacă nu poţi, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să aşteptăm să vă treziţi tu şi echipa ta de pokemoni incompetenţi care negociază pe vieţile oamenilor”, i-a mai transmis liberalul edilului general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„«Nu putem pune câinele mai presus de oameni». Gândurile mele se îndreaptă către familia îndurerată a doamnei Ana Oros Daraban. Dumnezeu să le mângâie sufletele şi să îi întărească! În astfel de cazuri, politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate. Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunţ nume: Nicuşor Dan şi politica absolut cretină a instituţiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intraţi pe site-ul Autorităţii pentru supravegherea şi protecţia animalelor Bucureşti. În momentul în care administraţia locală transformă radical o instituţie din una de supraveghere într-un ONG de protecţie a animalelor, ajungem unde ajungem”, a scris Pavel Popescu, duminică pe Facebook.
 
Deputatul PNL a precizat că este iubitor de animale şi încurajează lumea să adopte câini, însă i se pare inconştienţă pură cum ASPA se plânge că a fost gonită de către poliţia locală de sector şi se spală pe mâini de tot incidentul petrecut sâmbătă în zona Lacul Morii din Sectorul 6.
 
„Să nu mă înţelegeţi greşit: iubesc animalele, sunt stăpân de câine şi vă încurajez să adoptaţi. Dar una-i una, alta-i alta: în momentul în care o AUTORITATE supremă din partea PMB se plânge că a fost gonită de poliţia locală de sector şi comunică pe nişte nenorocite de adrese spălâdu-se pe mâini, vorbim de inconştienţă pură. Politicile absolut cretine de intervenţie a unui primar care nu poate tăia nici iarba din parcuri, care transformă orice instituţie de intervenţie (ASPA are 100 de angajaţi pentru cei care nu ştiu) în ONG, care se ascunde mereu într-un birou atunci când apare o criză, ne vor îngropa la propriu, fix cum s-a întâmplat cu această doamnă din tragedia de ieri”, a mai spus Popescu.
 
„Nicuşor, ieşi naibii odată din universul tău paralel, fă-ţi ordine în primărie şi condu!”, i-a mai transmis liberalul lui Nicuşor Dan.
 
„Dacă nu poţi, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să aşteptăm să vă treziţi tu şi echipa ta de pokemoni incompetenţi care negociază pe vieţile oamenilor. Vă spun foarte clar: nu e un mesaj politic, astăzi nu este despre cărui partid politic îi aparţine primarul Bucureştiului. Este despre incompetenţa care omoară oameni şi laşitatea unora de a-şi asuma responsabilitatea acoperindu-se de adrese la fel de tâmpite ca politicile pe care le promovează”, a conchis Pavel Popescu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.