Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, după ce Ana Oros a fost omorâtă de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii, că a solicitat Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii. „Cine a greşit va plăti, însă refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”,a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
 
Edilul general a mai anunţat că a cerut Corpului de Control al Primarului „să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.