Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) a alocat fonduri suplimentare pentru analize medicale şi investigaţii imagistice în ambulatoriul de specialitate. Peste 5,8 milioane de lei sunt alocate pentru radiologie de înaltă performanţă – RMN, CT - şi 15,7 milioane de lei pentru analize laborator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CASMB anunţă că, în urma rectificării bugetare, din suma totală suplimentată, au fost alocate fonduri pentru investigaţii de înaltă performanţă şi analize de laborator în valoare de 21.594.209,50 lei.

Astfel, 5.885.932,50 lei s-au alocat pentru radiologie de înaltă performanţă (RMN, CT, scintigrafii, angiografii), iar 15.708.277 lei pentru analize de laborator.

CASMB anunţă că biletele de trimitere în vederea efectuării investigaţiilor paraclinice decontate prin sistemul de asigurări sociale de sănătate sunt valabile între 30 şi 90 de zile, în funcţie de afecţiune.

În situaţia în care, din motive obiective, investigaţiile nu au putut fi efectuate la momentul prezentării la furnizorul ales, asiguraţii pot, fie să se programeze pe lista de aşteptare a respectivului furnizor, pentru o dată aflată în perioada de valabilitate a biletului de trimitere, fie să aleagă un alt laborator.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.