Regele Mihai are, în prezent, o stare de sănătate stabilă, anunţă, luni, Biroul de Presă al Majestăţii Sale, precizând că "regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea şi respectul tuturor şi este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Casa Majestăţii Sale a luat cunoştinţă cu dezamăgire de afirmaţiile şi speculaţiile apărute în câteva publicaţii, legate de starea de sănătate a Regelui Mihai I. La Palatul Episcopal din Curtea de Argeş, Principele Radu a răspuns la o întrebare legată de sănătatea Majestăţii Sale, spunând că Regele este într-o stare de fragilitate care, din cauza vârstei şi a diagnosticelor Majestăţii Sale, se accentuează. Orice alte afirmaţii, speculaţii sau supoziţii sunt neadevărate", precizează Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, actualmente starea de sănătate a regelui Mihai este stabilă. 

"Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea şi respectul tuturor şi este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanţi. (...) Familia Regală şi românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana", mai spune sursa citată.

Regele Mihai s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.