Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan şi-a parcat sâmbătă maşina în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, acolo unde trebuie să oprească ambulanţele. "Unde începe şi unde se termină nesimţirea acestei femei? Mai are oare vreo limită nesimţirea acestor oameni?”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Carmen Dan a mers sâmbătă la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a vedea în ce stare sunt trei dintre jandarmii răniţi, între care şi o femeie jandarm bătută de protestatari la mitingul de vineri seară.

La sosire, şoferul său a parcat maşina în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe, acolo unde opresc ambulanţele.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a reacţionat pe Facebook, întrebându-se retoric "unde începe şi unde se termină nesimţirea”.

"Doamna Carmen Dan a mers şi dânsa la Floreasca. La spitalul de urgenţă unde ajung în fiecare zi oameni între viaţă şi moarte. Unde şi-a parcat BMW-ul doamna Carmen Dan? În locul ambulanţelor!!! Unde începe şi unde se termină nesimţirea acestei femei? Mai are oare vreo limită nesimţirea acestor oameni?”, a scris Voiculescu pe pagina sa de Facebook, ataşând şi un clip video în care apare BMW-ul ministrului de Interne, parcată lângă o ambulanţă, la UPU.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.