Ministru Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, luni, la Timişoara, că după-amiază va avea loc un comandament pentru situaţii de urgenţă, la care va participa şi premierul Mihai Tudose. Ea a mers şi la Spitalul Judeţean, unde sunt internate persoanele rănite în urma furtunilor, între acestea fiind şi doi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Premierul Tudose merge la Timişoara pentru a discuta cu autorităţile locale despre efectele furtunii

"Intenţionam să merg în dispeceratul ISU şi să mă întâlnesc cu cei care sunt acolo pentru a vedea concret care sunt problemele, însă voi merge în Arad, în jurul orei 15.00, vom face un comandament, aici, în Timiş, la care va fi prezent şi premierul Tudose”, a declarat ministrul de Interne, Carmen Dan.

Ea a precizat că, împreună cu premierul Mihai Tudose, va face o analiză a pagubelor în urma furtunilor din vestul ţării, întâlnirea urmând să aibă loc cel mai probabil la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Ministrul Afacerilor Interne s-a aflat, luni dimineaţă, în Timişoara, pentru a discuta cu autorităţile locale despre efectele furtunii de duminică seară, în urma cărora opt persoane au murit şi 137 au fost rănite.

De asemenea, Carmen Dan a mers şi la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a vizitat persoanele rănite în urma furtunii. Ea a spus că printre răniţi se află şi doi copii - o fetiţă şi un băiat - şi că starea fetiţei este gravă.

"Teodora nu este într-o stare foarte bună, este încă într-o perioadă critică şi aşteptăm să vedem cum evoluează. Robert este în stare stabilă. Sper să se însănătoşească amândoi repede şi să revină acasă, alături de părinţi. Ceilalţi pacienţi pe care i-am văzut sunt cei care au avut probleme în urma fenomenelor meteo, sunt internaţi pe secţii. O situaţie mai deosebită este cu o doamnă care a avut nevoie de intervenţie, în rest nu a fost nevoie de intervenţii chirurgicale", a spus Carmen Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.