O căprioară speriată şi rănită a fost salvată, marţi, de poliţiştii locali din Buzău. Animalul a ajuns în jurul orei 7.40 în zona blocurilor de lângă Muzeul Judeţean Buzău, situate în apropierea Parcului Crâng, iar oamenii care au observat-o au anunţat Poliţia Locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii legii au venit la faţa locului în căutarea căprioarei pe care au identificat-o în zona porţii de acces în parc, căzută la pământ.

Animalul nu se putea mişca şi prezenta urme de lovire rezultate, cel mai probabil, în urma acroşării de către un autovehicul. Căprioara a fost luată de poliţişti şi predată Direcţiei Silvice Buzău.

La rândul lor, responsabilii de la Direcţia Silvică au luat legătura cu reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi şi cu un medic veterinar pentru îngrijirea căprioarei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.