Primăria comunei Limanu a lansat, vineri, o campanie de informare şi conştientizare privind importanţa respectării regulilor pentru limitarea extinderii îmbolnăvirilor în Vama Veche şi 2 Mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria comunei Limanu a transmis printr-un comunicat de presă, că această campanie, numită “No more free hugs”, este adresată atât turiştilor, cât şi agenţilor economici şi localnicilor.

Primarul comunei, Daniel Gheorghe Georgescu, a transmis că este important să fie respectate regulile de către toată lumea pentru ca Vama Veche şi 2 Mai să nu se transforme în focare.

“Autorităţile centrale au transmis că vor avea acţiuni ample de control, pe tot litoralul, începând de la 1 iulie. Este important să respectăm, cu toţii, regulile şi împreună – autorităţi, agenţi economici şi chiar turişti -  să ne asigurăm că aceste două localităţi nu se transformă în focare ! Din întelepciunea populară ştim că – “paza bună trece primejdia rea”.  Fiecare dintre noi poate să contribuie la protejarea acestor destinaţii de vacanţă şi menţinerea acestora drept locaţii safe”, a declarat primarul.

Astfel, pentru conştientizarea turiştilor, Primăria va distribui tuturor agenţilor economici afişe şi fly-ere prin care sunt reamintite regulile de igienă. De asemenea, au fost organizate întâlniri cu agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Comuna Limanu şi reprezentanţi ai DSP Constanta şi Inspectoratul Judetean de Poliţie. În paralel, pe reţelele de socializare  vor fi publicate regulile impuse de autorităţi pentru a limita extinderea virusului, a menţionat sursa citată.


Primarul mai spune că a transmis agenţilor economici să se asigure că sunt respectate regulile.

“Astăzi, la început de weekend, am trimis mesaje tuturor agenţilor economici din zonă să crească vigilenţa şi să se asigure că se respectă regulile. Scopul nostru este comun. Ne dorim să menţinem Vama Veche şi 2 Mai ca destinaţii sigure de vacanţă, însă eforturile nu pot fi numai ale autorităţilor şi agenţilor economici. Avem nevoie ca turiştii să fie responsabili şi să conştientizeze că îi pot pune în pericol pe cei dragi, dar şi pe cei care locuiesc aici. Am încercat să găsim un mesaj potrivit cu specificul zonei şi să ieşim din zona instituţională, mai ales pentru că ne adresăm unui public tânăr şi non-conformist”, a mai transmis primarul Daniel Gheorghe Georgescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.