Zeci de persoane programate vineri, la Buzău, să susţină proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere auto nu au putut fi examinate din cauza unei defecţiuni majore apărute la serverul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zeci de persoane adunate, vineri dimineaţă, în parcarea unui centru comercial din oraş pentru a susţine proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere au plecat acasă după ce au aşteptat ore bune în frig întrucât examinatorii nu au putut să le testeze cunoştinţele din cauza  unei defecţiuni majore apărute la serverul instituţiei, pentru rezolvarea căreia este necesară intervenţia unei echipe specializate de la Bucureşti.

Prin urmare, persoanele care ar fi trebuit să susţină proba traseului au fost reprogramate pentru săptămâna viitoare.

„Problemele  apărute la Serviciul  Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor sunt generate de o defecţiune a serverului. Pentru remedierea avariei, la Buzău este aşteptată o echipă de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti. Probele de admitere se reprogramează pentru sâmbătă 5 februarie iar pentru înmatriculări documentele se primesc fizic", au transmis reprezentanţii autorităţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.