Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, au desfăşurat percheziţii la domiciliile a 10 bărbaţi, cercetaţi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Cei 10 au fost audiaţi, iar trei dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În fapt, în ziua de 30.09.2022, aceştia ar fi pătruns în curtea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tufeşti, pe care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un obiect contondent în zona capului.  În urma activităţilor desfăşurate, la domiciliile unora dintre aceştia a fost găsit un pistol cu gaze, 50 de cartuşe, mai multe cuţite şi o macetă, toate bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei 10 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 27 şi 57 de ani, toţi din municipiul Brăila, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri”, arată comunicatul de presă al IPJ Brăila.

În urma probatoriului administrat, 3 dintre aceştia, în vârstă de 27, 46 şi 57 de ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila, mai indică sursa citată.

În cursul zilei de joi, aceştia vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi cu propunere legală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.