Patru bărbaţi au fost arestaţi pentru trafic şi introducere în ţară de droguri mare risc, în urma unor percheziţii care au avut loc în Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Brăila, percheziţiile au fost organizate de  poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul B.C.C.O. - Galaţi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Brăila. Oamenii legii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict şi patru percheziţii la imobile folosite de patru bărbaţi, din Brăila, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi de introducerea în ţară de droguri de mare risc.

Acţiunea de prindere în flagrant delict a fost efectuată cu sprijinul D.C.C.O. - Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Timişoara şi B.C.C.O. Bucureşti.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaină, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile şi a fost pus sub sechestru un autoturism.

În cauză, s-a reţinut faptul că aceştia ar fi introdus în ţară cocaina, în vederea comercializării în municipiul Brăila.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au luat măsura reţinerii faţă de cei patru bărbaţi, cu vârstele de 20, 24, 37 şi 54 de ani, ulterior ei fiind arestaţi preventiv prin decizia magistraţilor Tribunalului Brăila.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.