Poliţiştii din Brăila au demarat o anchetă şi au deschis dosar penal în urma apariţiei unor imagini în care un adolescent este bătut, în sala de clasă, de un coleg, în timp ce altul filmează scenele violente şi nimeni nu intervine în sprijinul celui agresat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a produs la Şcoala Gimnazială din comuna Măxineni, judeţul Brăila, băieţii din imagini fiind elevi în clasa a VIII-a.  

Filmuleţul a fost postat pe internet, ceea ce a atras atenţia conducerii şcolii, care a demarat o anchetă. 

Din imagini se poate observa cum un adolescent este agresat de un coleg, în sala de clasă, este lovit cu putere peste faţă, după care agresorul continuă să-l lovească cu pumnul în abdomen şi în spate, dar şi peste cap. 

În tot acest timp, un elev filmează, fără a avea vreo reacţie în sprijinul copilului bătut. De asemenea, în sala de clasă pot fi observaţi alţi elevi, care nu au nicio reacţie şi asistă indiferenţi la scenele violente. 

În urma apariţiei imaginilor, poliţiştii din Brăila au deschis dosar penal. 

 "În urma apariţiei în spaţiul public al unor imagini video în care un elev ar fi lovit de un alt coleg, la şcoala din localitatea Măxineni, precizăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate, totodată, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a transmis joi IPJ Brăila. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.