Un elev de la Liceul Tehnologic din Flămânzi a fost incendiat în timpul orelor, incidentul având loc în momentul în care profesoara, care este şi directoarea unităţii de învăţământ, a ieşit din clasă pentru câteva minute. Deocamdată, nu ştie cum s-a întâmplat acest eveniment, iar Inspectoratul de Poliţie şi Inspectoratul Şcolar au început cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, Irina Telişcă, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că incidentul a avut loc, luni, la Liceul Tehnologic de la Flămânzi.
 
La un moment dat, profesoara a ieşit din clasă, iar în acel moment elevul a fost incendiat.
 
Directoarea unităţii şcolare, care era profesoara de la ora respectivă, a demisionat din funcţie. 
 
Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a deschis o anchetă în acest caz.
 
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, Delia Neniscu, a declarat pentru News.ro, că poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul. 
 
“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În  continuare se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, urmând ca în funcţie de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani. 
 
Conform presei locale, elevul, în vârstă de 17 ani,  a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, având arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului. Ulterior, el a fost transferat la Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.