Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogdan Ivan a precizat că a avut întâlniri săptămânale cu reprezentanţii conducerii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi cu colegii din minister în vederea digitalizării ANAF. El a explicat că echipele lucrează intens pentru a identifica schimbările necesare care vor putea aduce ANAF cât mai aproape de digitalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„ANAF e o prioritate foarte mare, fiindcă am avut întâlniri săptămânale, atât cu conducerea ANAF, când şi cu colegii din task force. Se lucrează foarte clar acolo pentru a identifica care sunt schimbările care pot aduce ANAF cât mai aproape de digitalizare”,  a explicat Bogdan Ivan, întrebat într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Guvern despre stadiul digitalizării acestei instituţii. 

Ministrul Cercetării a adăugat că ANAF este eligibil şi este tratată ca o instituţie cu prioritate în procesul digitalizării.

„Tot aici ANAF este eligibil. ANAF poate fi una dintre cele 30 de instituţii publice pe care o tratăm cu prioritate care să vină şi să interacţioneze cu cetăţeanul, prin acest spaţiu virtual care funcţionează şi astăzi”, a completat Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.