Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat duminică, la Prima TV, că el colaborează foarte bine cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi consideră că nu este în regulă faptul că anumite persoane îi cer demisia şi îi jignesc pe acesta doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri luate în timpul pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bode a fost întrebat la emisiunea Insider Politic ce părere are despre faptul că la protestele din ultima perioadă au fost forme de manifestare verbale violente faţă de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. 
“Fiecare alege să se manifeste cum doreşte de cuviinţă, dacă respectă normele legale în vigoare. Eu, pe domnul secretar de stat Raed Arafat, îl privesc din perspectiva omului cu care colaborez în calitatea lui de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Eu colaborez foarte bine. Ca să fie lucrurile foarte clare, nimeni nu este de neînlocuit, ministru, secretar de stat, primul-ministru pleacă prin moţiune de cenzură, dar în momentul în care un mecanism funcţionează şi unii doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri sau alte interese, şi aici nu aş vrea să intru într-o discuţie legată de sistem, cer demisia şi îl jignesc pe domnul doctor Arafat, din punctul meu de vedere nu este în regulă”, a transmis Bode. 
El a mai fost întrebat şi despre faptul că unii liberali au fost nemulţumiţi că Arafat a a fost prezent într-o şedinţă a PNL. 
“Domnul Arafat nu a venit la şedinţa PNL pentru că nu avea ce face. A venit la respectiva şedinţă fiind invitat. De ce a fost invitat şi ce a prezentat acolo se poate discuta, dar nu s-a trezit dimineaţa să spună ”Eu astăzi mă duc la şedinţa PNL”, a explicat Lucian Bode.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.