Conducătorul unui utilaj agricol a fost depistat de poliţiştii bistriţeni cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, el neavând permis pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a avariat cu utilajul agricol o maşină parcată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bistriţa Năsăud a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că o femeie a sesizat prin 112 că i-a fost avariat autoturismul, de către un utilaj agricol, fără a se înregistra victime. 
“La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe raza localităţii Sărăţel, la intersecţia Drumului Naţional 15A cu Drumul Judeţean 172G, un motocultor care nu avea număr de înmatriculare sau înregistrare şi care era condus de un bărbat, a acroşat autoturismul femeii care se afla parcat pe marginea drumului. A fost identificat conducătorul auto ca fiind în vârstă de 43 de ani, din Sărăţel, iar în urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a precizat IPJ Bistriţa Năsăud. 
El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.