Bărbatul din Galaţi care a încercat să jefuiască o casă de schimb valutar din Brăila, adresându o pe angajata societăţii care a fost transportată la spital a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anchetatorilor, el va fi cercetat pentru tâlhărie calificată după ce având faţa acoperită cu o cagulă a intrat într-o casă de schimb valutar din Brăila, unde a agresat o pe angajată şi de unde a furat  2825 de euro şi 214 lei, prejudiciu care a fost recuperate în totalitate de poliţişti, banii fiind găsiţi asupra bărbatului, în urma controlului corporal efectuat.

Potrivit IPJ Brăila, incidentul a avut loc duminică după-amiază, situaţia fiind semnalată de angajata băncii de schimb valutar, care a fost agresată de individual care a intrat cu faţa acoperită cu o cagulă şi purtând în cap o şapcă

„În această după-amiază, la ora 13:45, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că pe strada Calea Galaţi, în incinta unei societăţi de schimb valutar ar fi pătruns un bărbat care ar fi agresat-o pe angajata societăţii. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au imobilizat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, în vârstă 34 de ani, din judeţul Galaţi. În urma controlului corporal efectuat, asupra gălăţeanului au fost găsite mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală. Angajata societăţii, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Braila a fost transportă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.