Un bărbat care se dădea drept avocat a fost prins în flagrant de poliţiştii bucureşteni când încerca să înşele o femeie, cerându-i bani pentru obţinerea unei o hotărâri favorabile în dosarul soţului său, aflat în închisoare, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia le-a spus, miercuri, poliţiştilor Secţiei 15 că bărbatul în vârsta de 55 ani i-ar fi cerut bani, garantându-i că va obţine în instanţă o hotărâre în favoarea soţului său.

Falsul avocat a fost prins de poliţişti joi, imediat după ce s-a întâlnit cu femeia într-un mall, pentru a primi 1.000 de lei, o parte din banii ceruţi.

Ulterior, bărbatul a fost dus la Secţia de Poliţie. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.